Kinu (kinu) wrote in writeinplenum,
Kinu
kinu
writeinplenum

 • Mood:

Profil ting

Navn: Anja
Alder: 23
Bopæl: København S.
Beskæftigelse: Jeg er HF studerende. Udover det laver jeg ingenting kun små projecter online, gratis, der mest har med BW grafik at gøre eller mindre oversættelser.
Hvad jeg skriver: Jeg skriver i øjeblikket mest på min Daniel historie, som er en form for spinoff af Maries Grae. Jeg Startede som fanfiction skriver for godt 10 år siden hvor jeg rykkede rundt fra det ene fandom til det andet og fik for det meste kun færdiggjort små historier. Det er muligt at jeg vil dele disse med jer på et tidspunkt da de stadig er online, men indtil videre nej XD The longest I ever wrote ended up being 8 chapters and 30,020 words. Then I lost intrest :/ Et problem jeg løber ind i gang på gang. Udover Daniel har jeg også et andet project som jeg dog er bange for aldrig kommer videre end planlægnings stadiet. Jeg skriver gerne mine ting på engelsk, fordi det er det jeg altid har gjort. Jeg kan godt lide det større ordvalg der er på engelsk fremfor dansk.
Derudover: Det jeg regner med at lave her inde er mest at poste mine småting og Daniel når han får opdateret det project jeg er igang med.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

 • 0 comments